• Kava
  • Virtuvė
  • Oro komfortas
  • Namų apyvoka

Privatumo Pranešimas

KAS MES ESAME


Vykdydama savo verslo veiklą „De’Longhi Group“ laiko savo turimų trečiųjų šalių asmens duomenų apsaugą kaip labai svarbia ir yra įsipareigojusi saugoti tokių trečiųjų šalių privatumą, be kita ko, ir savo klientų, ir ypatingą dėmesį skiria savo klientų asmens duomenų saugumui ir konfidencialumui.

Šis Privatumo pranešimas susijęs su asmens duomenų rinkimu naudojant internetinius metodus (įskaitant „De'Longhi Group“ svetaines) ir atjungties režimu, kaip nurodyta toliau.

Toliau nurodytą informaciją jums teikia „De'Longhi Scandinavia AB“ (toliau – „De'Longhi“ arba Bendrovė), kurios registruotas biuras yra Kammakargatan, 7–111140, Stokholme, Švedijoje, vadovaudamasi 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento ES 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo nuostatomis, veikdama kaip surinktų asmens duomenų valdytoja.

DUOMENYS, KURIE GALI BŪTI RENKAMI


Gali būti renkami šių kategorijų su jumis susiję asmens duomenys (toliau – asmens duomenys):

Kontaktiniai duomenys – informacija apie jūsų vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, mobiliojo telefono numerį, el. pašto adresą. Mes taip pat renkame jūsų asmens duomenis, kai kuriate paskyrą, įskaitant paskyros ID arba vardą ir slaptažodį

Interesai – jūsų pateikta informacija apie jus dominančias sritis, pavyzdžiui, produktai, kurie jums atrodo įdomūs;

Kiti asmens duomenys – jūsų pateikta informacija apie Jūsų gimimo datą, išsilavinimą, profesinę situaciją ir namų ūkio duomenis;

Socialinės žiniasklaidos duomenys – bet kokia informacija, kuria viešai dalijatės trečiosios šalies socialiniame tinkle, arba informacija, kuri yra jūsų profilio dalis trečiosios šalies socialiniame tinkle (pvz., „Facebook“) ir kurią leidžiate trečiajai šaliai socialiniame tinkle dalytis su „De’Longhi“. Tokios renkamos informacijos pavyzdžiai gali būti jūsų pagrindinė paskyros informacija (pvz., vardas, pavardė, el. pašto adresas, lytis, gimimo diena, miestas, profilio nuotrauka, vartotojo ID, draugų sąrašas ir kt.) ir bet kokia kita papildoma informacija ar veikla, kuria leidžiate dalytis trečiosios šalies socialiniu tinklu. Jūsų trečiųjų šalių socialinių tinklų profilio informaciją (arba jos dalis) gauname kiekvieną kartą, kai bendraujate su „De’Longhi“ per trečiosios šalies socialinį tinklą arba kai prisijungiate prie mūsų svetainių ar programėlių per savo socialinės žiniasklaidos paskyras. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip „De’Longhi“ gauna jūsų informaciją iš trečiųjų šalių socialinių tinklų, arba atsisakyti tokios socialinio tinklo informacijos teikimo, apsilankykite atitinkamų trečiųjų šalių socialinių tinklų svetainėje. Taip pat galime rinkti duomenis, kuriuos perduodate apie savo patirtį naudojantis mūsų produktais ir paslaugomis, įskaitant atsiliepimus, komentarus ir klausimus, pateiktus internetiniuose vertinimuose.

Įrenginio techniniai duomenys – techninė informacija, susijusi su įrenginiais, kuriais naudojatės prisijungdami prie mūsų svetainių, pvz., interneto protokolo (IP) adresas ir naršyklės versijos tipas. Kai pasirenkate susieti Programėlę su jūsų įrenginiu, mes renkame su mobiliuoju įrenginiu susijusią informaciją, įskaitant unikalų naudotojo įrenginio numerį, jūsų pasirinkimo šalį, laiko juostą ir seansą.

Prieigos prie asmeninių duomenų mobiliosios teisės. Mobiliosios programos taip pat gali paprašyti jūsų leidimo prieiti prie jūsų mobiliojo įrenginio saugojimo galimybių, jutiklių ar kitų funkcijų (pvz., „Wi-Fi“, geografinės vietos arba „Bluetooth“). Mums reikalinga prieiga, kai griežtai būtina naudojantis programėle siūlomoms paslaugoms teikti, kaip nurodyta skirsnyje „KOKIAIS TIKSLAIS GALI BŪTI NAUDOJAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS.

Naudojimasis svetainėmis ir slapukais – informacija apie tai, kaip naudojatės svetainėmis, kaip atidarote ar persiunčiate mūsų pranešimus, įskaitant informaciją, gautą naudojant slapukus (spustelėkite čia, kad peržiūrėtumėte mūsų Slapukų taisykles, kurios reguliuoja išsamią informaciją). Perskaitykite mūsų Slapukų politiką, kad sužinotumėte, kaip galite nustatyti savo slapukų parinktis ir gauti informacijos apie mūsų naudojamus slapukus ir kodėl juos naudojame. Jeigu slapukai naudojami mobiliuosiuose įrenginiuose, būtina informacija bus pateikta pagal galiojančių teisės aktų reikalavimus.

Neskelbtini asmens duomenys. Vykdydami savo įprastą veiklą mes nesiekiame rinkti ar kitaip tvarkyti neskelbtinų asmens duomenų. Kai dėl bet kokios priežasties būtina tvarkyti neskelbtinus jūsų asmens duomenis, mes remiamės jūsų aiškiu sutikimu dėl bet kokio duomenų tvarkymo, kuris yra savanoriškas (pvz., rinkodaros tikslais), arba tai darome vykdydami galiojančių teisės aktų reikalavimus.

KAIP RENKAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS


„De’Longhi“ renka ir tvarko jūsų asmens duomenis šiomis aplinkybėmis:

● prisiregistruojate mūsų svetainėje / atsisiunčiate mūsų Programėlę, kad galėtumėte naudotis jos funkcijomis; taip pat per Socialinį prisijungimą;
● įsigyjate „De'Longhi Group“ produktų ar paslaugų mūsų internetinėje parduotuvėje;
● kreipiatės į mus prašydami pagalbos prieš pardavimus arba po jų;
● reaguojate į mūsų rinkodaros veiklą, pavyzdžiui, kai užpildote atsakymo kortelę arba pateikiate savo duomenis internetu vienoje iš mūsų svetainių;
● užpildote popierines registracijos formas, kurios bus registruojamos įvairiais būdais (vykdant demonstracijas, maisto gaminimo klases, reklamines akcijas ar renginius);
● kitos grupės įmonės ir mūsų verslo partneriai pateikia duomenis apie jus taip, kaip leidžiama.
● Jeigu pateikiate asmens duomenis kito asmens vardu, pirmiausia turite įsitikinti, kad toks kitas asmuo perskaitė šią Privatumo politiką.

Maloniai padėkite mums atnaujinti jūsų asmens duomenis, informuodami mus apie bet kokius pakeitimus. Apie bet kokį adreso pasikeitimą reikia nedelsiant pranešti „De’Longhi“, kad būtų išvengta problemų naudojantis mūsų paslaugomis.

KOKIAIS TIKSLAIS GALI BŪTI NAUDOJAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS


Asmens duomenų tvarkymas turi būti pagrįstas vienu iš teisinių pagrindų, nustatytų toliau aprašytomis duomenų apsaugos taisyklėmis.

a) nustatyti ir vykdyti sutartinius įsipareigojimus ir atsirandančius įsipareigojimus, įskaitant pranešimus dėl paslaugų (pvz., teikti paslaugas po pardavimo, įskaitant skundus ir produktų taisymą arba su apsipirkimu internete susijusią veiklą).

„De’Longhi“ gali tvarkyti jūsų kontaktinius duomenis, įrenginio techninius duomenis, mobiliuosius leidimus ir slapukus, kad užmegztų ir vykdytų sutartinius santykius (pvz., produktų ar paslaugų pirkimą internetu, užsakymų vykdymą), kad suteiktų prašomas paslaugas arba reaguotų į ataskaitas ar skundus, ar juos nagrinėtų.

„De’Longhi“ taip pat gali naudoti jūsų kontaktinius duomenis, ypač jūsų el. pašto adresą, kad pateiktų informacijos apie paslaugas ir jūsų pirkimo užsakymus bei paslaugas po pardavimo.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: sutarties vykdymas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktas) arba teisiniai reikalavimai, kuriuos Bendrovė privalo įvykdyti (BDAR 6 straipsnio 1 dalies c punktas).

Duomenis pateikti būtina, kad galėtume tvarkyti sutartinius santykius; jeigu tokie asmens duomenys nepateikti, mes negalėsime sudaryti sutarties.

b) Veiklos valdymas ir griežtai susiję tikslai, skirti prieigai prie svetainės, ypač saugioms zonoms, taip pat per socialinio prisijungimo sistemą, siekiant supaprastinti registracijos operacijas, naudojant jūsų socialiniam tinklui jau suteiktą informaciją.

„De'Longhi“ gali tvarkyti kontaktinius duomenis, kad galėtumėte atlikti registracijos svetainėje procedūrą ir pasiekti savo asmeninę zoną, kad i) atsisiųstumėte iš savo asmeninės zonos dokumentus, susijusius su jūsų įsigytomis paslaugomis; ii) tvarkytumėte kitus svetainėje pateiktus prašymus arba galėtumėte pirkti internetu.

Gali būti registruojamasi svetainėje, jei savo noru nusprendžiate ją naudoti, net jei naudojatės socialinio prisijungimo mechanizmu. Tokiu būdu jums nereikės įvesti registravimui būtinų duomenų (pvz., kontaktinių duomenų), kuriuos nurodys socialinis tinklas, per kurį jungiatės prie svetainės. Atkreipkite dėmesį, kad tokiu atveju „De'Longhi“ gali tvarkyti socialinio prisijungimo duomenis, t. y., ne tik susijusius su jūsų socialine paskyra, bet ir bet kokius kitus asmens duomenis, kurie gali būti matomi pagal jūsų pasirinktus pageidavimus arba pagal to paties socialinio tinklo privatumo taisykles. Todėl kviečiame perskaityti savo socialinio tinklo privatumo pareiškimą, kuriame rasite daugiau informacijos apie šias parinktis.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: sutarties vykdymas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktas). Jei tokių duomenų nebus, negalėsime užsiregistruoti interneto svetainėje ir apsipirkti interneto parduotuvėje.

Kad galėtumėte užsiregistruoti svetainėje, tik jeigu registruodamiesi neprivalote naudotis Socialinio tinklo prisijungimo paslaugomis.

Naudodama registracijos nuorodą, Bendrovė taip pat nurodo, kad įdiegė sistemą „Single Sign-On“, pagal kurią svetainėje vykdoma registracija galios visoms įmonės valdomoms svetainėms, įskaitant prekės ženklus „De'Longhi“ „Braun“, „Kenwood“ ir „Nutribullet“ arba www.delonghi.com, www.braunhousehold.com, www.kenwoodworld.com, www.nutribullet.com.

Tokiu būdu jums registruojantis viename iš pirmiau minėtų svetainių, nebereikės dar kartą pateikti kontaktinių duomenų. Tačiau, siekiant apsaugoti naudotojo pasirinkimus, bet koks sutikimas taikyti gydymą rinkodaros ir rinkodaros profilio klausimais, paskelbtais prekės ženklui (pvz., svetainėje www.kenwoodworld.com/it), bus naudojamas tik su šiuo prekės ženklu susijusiai reklaminei medžiagai.

c) Klientų pasitenkinimas ir kitos apklausos.

„De’Longhi“ gali naudoti jūsų asmens duomenis atlikdama apklausas, siekdama įvertinti klientų pasitenkinimą teikiama paslauga.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: teisėtas Bendrovės interesas tikrinti ir gerinti savo paslaugų kokybę (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

d) Vykdyti jūsų poreikius atitinkančią rinkodarą, arba teikti informaciją apie akcijas, taip pat atsižvelgiant į jūsų pageidavimus (įtraukėme ir profilio rinkodarą).

„De’Longhi“ gali tvarkyti jūsų asmens duomenis rinkodaros ir reklamos tikslais, kad informuotų jus apie reklamines pardavimo iniciatyvas automatinėmis susisiekimo priemonėmis (el. paštu, SMS ir kitomis masinio bendravimo priemonėmis ir kt.), pvz., rinkos tyrimų ir statistikos tyrimų tikslais, jeigu duodate mums savo sutikimą ir neviršijant sutikimo deklaracijos ribų.

„De’Longhi“ taip pat gali tvarkyti tokius duomenis, kad siųstų jums reklaminius pranešimus, remdamasi konkrečiu kliento profiliu, sukurtu atsižvelgiant į jūsų asmenines parinktis ir interesus, jei duodate mums specialų sutikimą, kurio ribų mes laikomės.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: sutikimas, sutikimo nesuteikimas jokiu būdu neturi poveikio sutartiniams santykiams (BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktas).

Šie duomenys teikiami savanoriškai, be sutikimo jūsų asmens duomenys nebus tvarkomi pirmiau nurodytu tikslu.

Jūsų sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo metu apsilankius Mano paskyra > Mano rinkodaros parinktys. Be to, galite atšaukti savo sutikimą, daugiau informacijos žr. dalyje KONTAKTAI. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos jūsų asmens duomenų tvarkymo remiantis sutikimu prieš jo atšaukimą teisėtumui.

e) Komunikacija su kitomis „De’Longhi Group“ įmonėmis rinkodaros tikslais (įskaitant profiliuotą rinkodarą)

„De’Longhi“ gali perduoti jūsų asmens duomenis kitoms „De’Longhi Group“ įmonėms, vykdydama veiklą, kuri yra griežtai susijusi su pirmiau esančiuose a, b, c ir f punktuose nurodytais duomenų naudojimo būdais.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: teisėtas interesas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas), kuris parengtas dėl vidinių administravimo tikslų ir kuriam reikia tvarkyti „De’Longhi Group“ paslaugas ir naudotojų prašymus.

„De’Longhi“ gali perduoti Jūsų asmens duomenis kitoms „De’Longhi Group“ bendrovėms rinkodaros ir reklamos tikslais, informuoti jus apie pardavimo skatinimo iniciatyvas taip pat remiantis konkrečiu kliento profiliu, sukurtu pagal jūsų asmeninius pageidavimus ir interesus automatizuotomis ryšio priemonėmis (el. paštu, SMS ir kitos masinio ryšio priemonės, ir t. t.) ir tradiciniais susisiekimo būdais (pvz., telefonu), pvz., rinkos tyrimų ir statistinių tyrimų, jei duodate mums savo sutikimą ir neviršijate sutikimo deklaracijos ribų.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: sutikimas, sutikimo nesuteikimas jokiu būdu neturi poveikio sutartiniams santykiams (BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktas).

Jūsų sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo metu apsilankius Mano paskyra > Mano rinkodaros parinktys. Be to, galite atšaukti savo sutikimą, daugiau informacijos žr. dalyje KONTAKTAI. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos jūsų asmens duomenų tvarkymo remiantis sutikimu prieš jo atšaukimą teisėtumui.

f) Teisiškai privalomų teisinių institucijų prašymų vykdyti įstatymuose, kituose teisės aktuose ar nuostatose numatytus įpareigojimus, tirti ar gintis nuo pretenzijų laikymasis.

„De’Longhi“ renka jūsų asmens duomenis, kad įvykdytų teisinius įsipareigojimus, nustatytų / teiktų pretenzijas arba užtikrintų gynybą nuo jų

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: teisiniai įsipareigojimai, kurių privalo laikytis Bendrovė (BDAR 6 straipsnio 1 dalies c punktas) arba teisėtas Bendrovės interesas ginti savo teises (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

KAIP UŽTIKRINAME JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ SAUGUMĄ


Bendrovė naudoja įvairias saugumo priemones, kad pagerintų ir išlaikytų jūsų asmens duomenų apsaugą, vientisumą ir prieinamumą.

Visi jūsų asmens duomenys laikomi mūsų saugiuose serveriuose (arba saugiose popierinėse kopijose) arba mūsų tiekėjų ar komercinių partnerių dokumentuose ir gali būti prieinami ir naudojami pagal mūsų standartus ir saugumo politiką (arba lygiaverčius standartus, taikomus mūsų tiekėjams ar komerciniams partneriams).

Mūsų taikomos saugumo priemonės gali būti tokios:

● griežti prieigos prie jūsų asmens duomenų apribojimai, atsižvelgiant į būtinumą ir tik nurodytais tikslais;
● perimetro saugos sistemos, skirtos apsaugoti nuo neteisėtos išorinės prieigos;
● prieigos prie IT sistemų stebėjimas siekiant nustatyti ir sustabdyti netinkamą asmens duomenų naudojimą;
● vidaus darbuotojų prieigos prie jūsų asmens duomenų sekimas ir tokios prieigos tikslo patikrinimas;
● naudojamos šifruotos priemonės per TLS technologiją mūsų interneto svetainėje vykdomoms operacijoms, kai reikalaujama įvesti asmens duomenis.

Jei suteikėme (arba pasirinkote) slaptažodį, kad galėtumėte pasiekti mūsų svetainę, programą ar paslaugas, esate atsakingi už šio slaptažodžio saugojimą, ir už bet kokių kitų saugumo procedūrų, apie kurias jums pranešame, laikymąsi. Niekam neatskleiskite savo slaptažodžio.

AR JŪSŲ ASMENS DUOMENIS TVARKOME PROFILYJE?


„De’Longhi“ taip pat gali tvarkyti jūsų kontaktinius duomenis, informaciją apie interesus ir kitus asmens duomenis, kad siųstų reklaminę informaciją pagal jūsų kliento profilį, nustatytą remiantis jūsų asmeninėmis parinktimis ir interesais, vadovaudamiesi jūsų aiškiu sutikimu ir neviršydami jo ribų. Šiuo atžvilgiu sprendimus galima priimti automatiškai. Nustačius, ar kriterijai tenkinami, IT sistema automatiškai siunčia reklaminę informaciją pagal jūsų kliento profilį.

KIEK LAIKO SAUGOME JŪSŲ INFORMACIJĄ


Jūsų asmens duomenis saugosime tik tiek laiko, kiek būtina tikslams, kuriais jie buvo surinkti, pasiekti arba bet kokiais kitais susijusiais ir teisėtais tikslais. Todėl, jeigu jūsų asmens duomenys tvarkomi dviem skirtingais tikslais, duomenis laikysime tol, kol bus pasiektas ilgesnis tikslas. Tačiau nustosime tvarkyti tuo tikslu surinktus asmens duomenis, kurių saugojimo laikotarpis baigėsi.

Prieiga prie jūsų asmens duomenų suteikiama tik asmenims, kuriems reikia jais naudotis atitinkamais tikslais.

Kai jūsų asmens duomenys nebereikalingi arba kai nebėra teisinės būtinosios jų saugojimo sąlygos, jie bus negrįžtamai nuasmeninti (ir tokiu būdu gali būti saugomi) arba saugiai sunaikinti.

Saugojimo laikotarpiai, susiję su įvairiais pirmiau aprašytais tikslais, nustatomi:

a) vykdant sutartinius įsipareigojimus: duomenys, tvarkomi siekiant laikytis bet kokių sutartinių įsipareigojimų, gali būti saugomi visą sutarties galiojimo laikotarpį, o pasibaigus sutarčiai – ieškinio senaties termino, nustatyto teisės aktuose, laikotarpiu; siekiant patikrinti bet kokius neišspręstus klausimus, įskaitant apskaitos dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

b) operatyvinio valdymo ir griežtai su prieiga prie svetainės susijusiais tikslais: šiais tikslais tvarkomi duomenys gali būti saugomi sutarties galiojimo laikotarpiu, o pasibaigus sutarčiai – teisės aktuose nustatytu ieškinio senaties terminu;

c) vykdant klientų pasitenkinimo ir kitokias apklausas: šiais tikslais tvarkomi duomenys gali būti saugomi penkis metus nuo asmens duomenų rinkimo datos (išskyrus atvejus, kai atsisakote gauti tolesnius pranešimus);

d) rinkodaros tikslais, įskaitant profilinę rinkodarą: rinkodaros tikslais tvarkomi duomenys gali būti saugomi penkis metus nuo tos dienos, kai davėte sutikimą šiuo tikslu (išskyrus atvejus, kai atsisakote gauti tolesnius pranešimus).

e) perduodant duomenis kitoms „De’Longhi Group“ įmonėms: duomenys, kuriuos „De’Longhi Group“ įmonės tvarko vykdydamos veiklą, kuri yra griežtai susijusi su skyriaus „KOKIEMS TIKSLAMS GALI BŪTI NAUDOJAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS a, b, c ir f punktuose nurodytais tikslais, atitinkamai laikantis šio skyriaus a, b, c ir f punktuose nurodytų specifikacijų.

Duomenys, kuriuos „De’Longhi Group“ įmonės tvarko rinkodaros tikslais, kaip nurodyta skyriaus d punkte „KOKIEMS TIKSLAMS GALI BŪTI NAUDOJAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS“, saugojami pagal šio skyriaus d punkte nurodytą specifikaciją;

f) vykdant privalomus valstybės institucijų teisinius prašymus ir siekiant laikytis teisinių įsipareigojimų, šiuo tikslu tvarkomi duomenys gali būti saugomi visą tokių prievolių galiojimo laiką. Kilus ginčams, asmens duomenys gali būti saugojami pagrįstai tokiam tikslui būtiną laikotarpį.

SU KUO GALIME DALYTIS JŪSŲ ASMENS DUOMENIMIS


Jūsų asmens duomenis gali gauti tinkamai įgalioti darbuotojai ir išoriniai tiekėjai, prireikus paskirti kaip duomenų tvarkytojai, padedantys mums teikti paslaugas.

Vykdydamos savo veiklą ir imdamosi pirmiau minėtų veiksmų, jūsų asmens duomenis gali gauti ir kitos „De’Longhi Group“ įmonės; be to, duomenys gali būti perduoti už Europos ekonominės erdvės ribų (tokiu atveju „De’Longhi“ imsis atitinkamų duomenų subjektų teisių apsaugos priemonių, kaip reikalaujama BDAR)

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: teisėtas interesas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas), kuris parengtas dėl vidinių administravimo tikslų ir kuriam reikia tvarkyti „De’Longhi Group“ paslaugas ir naudotojų prašymus.

KONTAKTAI


„De’Longhi“, kaip duomenų valdytojo, kontaktinius duomenis galima rasti Duomenų apsaugos pareigūno (DAP) adresu, nurodytu šios politikos pabaigoje.

Jei turite klausimų dėl mūsų vykdomo jūsų asmens duomenų tvarkymo, kreipkitės į mus el. paštu, prašydami duomenų apsaugos pareigūno (DAP) arba vietos privatumo vadovo, adresu dpo.privacy@delonghigroup.com arba pašto adresu infoprivacy.sverige@delonghigroup.com.

JŪSŲ SU ASMENS DUOMENŲ APSAUGA SUSIJUSIOS TEISĖS IR JŪSŲ TEISĖ PATEIKTI SKUNDUS PRIEŽIŪROS INSTITUCIJOMS


Tam tikromis sąlygomis turite teisę:

● reikalauti informacijos apie jūsų asmens duomenų tvarkymą pagal BDAR 15 straipsnį;
● reikalauti mums pateiktų asmens duomenų kopijos, arba perduoti ją trečiajai šaliai pagal BDAR 20 straipsnio sąlygas;
● reikalauti pataisyti ir (arba) užpildyti, jei su Jumis susiję tvarkomi asmens duomenys yra neteisingi arba neišsamūs pagal BDAR 16 straipsnį;
● reikalauti, kad jūsų duomenys būtų ištrinti laikantis BDAR 17 straipsnio principų;
● atsisakyti leisti jūsų duomenis tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais;
● atšaukti savo sutikimą tais atvejais, kai duomenys tvarkomi remiantis sutikimu;
● apriboti būdą, kuriuo tvarkome jūsų asmens duomenis pagal BDAR 18 straipsnį;
● pasinaudoti savo teise prieštarauti pagal BDAR 21 straipsnį.

Pirmiau minėtomis teisėmis naudojamasi su tam tikromis išimtimis, kurios skirtos apsaugoti viešąjį interesą (pvz., nusikaltimų prevenciją ar identifikavimą) ir mūsų interesus (pvz., išlaikyti profesinę paslaptį). Jeigu norite pasinaudoti kuriomis nors iš pirmiau nurodytų teisių, mes patikrinsime, ar turite teisę tai daryti ir paprastai atsakysime per vieną mėnesį.

Stengiamės reaguoti į visus skundus ar pranešimus apie jūsų duomenų tvarkymo metodus. Nepaisant to, jei pageidaujate, galite perduoti savo skundus ar pranešimus už duomenų apsaugą atsakingai institucijai naudodamiesi šiais kontaktiniais duomenimis

„Datainspektionen“, Pašto dėžutė 8114, 104 20 Stokholmas
datainspektionen@datainspektionen.se, 0046 8 657 61 00
Įsigalioja 2018 m. gegužės 25 d.
Atnaujinta: _______________